Sastāvdaļas:
1,5 l buljona
150 g ķiploka
1 saldā paprika
100 g melno olīvju
timiāns
sāls
olīveļļa
Kajennas pipars
baltmaizes grauzdiņi
siers
Pagatavošana:
• Papriku sagriež nelielās, plānās sloksnītēs un apcep sakarsētā eļļā.
• Olīvas sagriež ripiņās, ķiplokus plānās šķēlītēs - pieliek paprikai, apcep. Pieliek sagrieztu Kajennas piparu, timiānu, sāli. Apcep, pielej buljonu.
• Zupu vāra 5 minūtes.
• Zupu salej porciju traukos, virsū liek apgrauzdētu baltmaizi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
• Pirms pasniegšanas, zupas trauciņus var ielikt cepeškrāsnī 200 grādos, līdz siers izkūst.
Pārējās receptes meklē te!