Letasaviobiletes.lv
LV RU EN

Vēlos lai man piemeklē viesnīcu!  
Komentāri

Vēlos lai man piemeklē viesnīcu!  
Komentāri
Reģistrēties Aizmirsta parole

Aizmirsta parole

Sastāvdaļas:
1,5 l buljona
150 g ķiploka
1 saldā paprika
100 g melno olīvju
timiāns
sāls
olīveļļa
Kajennas pipars
baltmaizes grauzdiņi
siers

Pagatavošana:
•    Papriku sagriež nelielās, plānās sloksnītēs un apcep sakarsētā eļļā.
•    Olīvas sagriež ripiņās, ķiplokus plānās šķēlītēs - pieliek paprikai, apcep. Pieliek sagrieztu Kajennas piparu, timiānu, sāli. Apcep, pielej buljonu.
•    Zupu vāra 5 minūtes.
•    Zupu salej porciju traukos, virsū liek apgrauzdētu baltmaizi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
•    Pirms pasniegšanas, zupas trauciņus var ielikt cepeškrāsnī 200 grādos, līdz siers izkūst.

Pārējās receptes meklē te!