Letasaviobiletes.lv
LV RU EN

Vēlos lai man piemeklē viesnīcu!  
Komentāri

Vēlos lai man piemeklē viesnīcu!  
Komentāri
Reģistrēties Aizmirsta parole

Aizmirsta parole

Sastāvdaļas:
3000 ml ūdens     
100 g sīpoli
10 g  ķiploki
50 ml olīveļļa
300 g burkāni
150 g selerija
400 g kartupeļi
400 g sagriezti tomāti savā sulā
100 g cietais siers
300 g lielās baltās pupiņas
100 g purava baltā daļa
350 g savojas kāposts
20 gb maizes grauzdiņi
Sāls
Melnie pipari


Pagatavošana:

•    Pupiņas nomazgā, pārlej ar ūdeni un atstāj dienu mirkt, pēc tam - izvāri.
•    Pusi pupiņu sablenderē biezenī.
•    Sīpolu sagriez lielos kubiņos, ķiplokus sasmalcini un kopā ar dārzeņiem apcep eļļā, pieliec pusaplīšos sagrieztus dārzeņus, apcep.
•    Pārlej ar ūdeni, pieliec dārzeņu buljonu, uzvāri, ieliec sagrieztus kartupeļus un kāpostus.
•    Kad dārzeņi būs mīksti, pieliec pupiņu biezeni, sagrieztus tomātus un atlikušo izvārīto pupiņu daļu.
•    Uzvāri, pievieno garšvielas.
•    Zupu pasniedz bļodiņās ar maizes grauzdiņiem, apkaisi ar rīvētu cieto sieru.

Pārējās receptes meklē te!